Байгаль орчин, аялал жуулчлалын яам, Аялал жуулчлалын хөгжлийн төв, Монголын зочлох үйлчилгээний гэр холбоо хамтран “Жуулчдад зориулсан хоол ундааг бэлтгэх” дараах 3 гарын авлагыг боловсрууллаа.
1. Өглөөний цай
2. Үндсэн хоол
3. Зууш, амтлаг хоол ундаа
Уг гарын авлага нь
-Хоолны цэсийг боловсруулах
-Хоол хүнсний зохицолдолгоо
-Хоолны илчлэгийн хэмжээ, орц найрлага зэргийг багтаасан.
Та бүхэн “Жуулчдад зориулсан хоол ундааг бэлтгэх” гарын авлага татах холбоос: http://e-library.mto.mn/?paged=5